Veilig betalen  |  Snelle levering  |  Gratis verzending v.a. €65

Moederdag kado

Moederdag, hét moment om de belangrijkste vrouw in jouw leven in het zonnetje te zetten. Bij Zivassi scoor je een uniek Moederdag kado, waarmee je gegarandeerd een lach op haar gezicht tovert. Bedank haar op originele manier met een kado uit een van onze vele categorieën. Verras haar met een kado voor in huis, verzorging om tot rust te komen of stel een eigen Gift Box samen.

Onze leukste Moederdag kado’s

Een Moederdag kado hoeft helemaal niet groot of duur te zijn om in de smaak te vallen. Nee, het gaat erom dat je de moeite neemt om jouw moeder in het zonnetje te zetten en dat je je best doet om haar te verrassen. En gelukkig wordt dat met Zivassi een stuk makkelijker! Je bestelt super eenvoudig jouw unieke cadeau voor haar en je kunt het zelfs mooi laten inpakken door ons. Dat is makkelijk!

Het is ook mogelijk om het cadeau direct bij haar af te laten leveren. Geef simpelweg het juiste adres op tijdens het afrekenen en wij zorgen dat jouw unieke Moederdag kado binnen enkele dagen bij haar wordt bezorgd. Vergeet dan niet om een persoonlijk kaartje bij de bestelling te doen zodat ze weet dat het van jou afkomt!