Veilig betalen  |  Snelle levering  |  Gratis verzending v.a. €65

Cadeaupakket voor vrouw

Is een speciale vrouw in jouw leven binnenkort jarig en weet je niet wat je haar cadeau kunt geven? Bij Zivassi scoor je een uniek cadeau voor haar, waarmee je gegarandeerd een lach op haar gezicht tovert. Verras haar met een cadeau voor in huis, verzorging om tot rust te komen of stel een eigen Gift Box samen.

Hoe werkt het?

1. Kies een doos

Kies uit een van de kleuren of motieven die wij zelf hebben ontworpen.

2. Voeg luxe cadeaus toe

Maak een selectie uit ons assortiment aan luxe cadeaus, zowel van Zivassi zelf, als van luxe merken van over de hele wereld.

3. Kies een kaart

Maak het af met een persoonlijke boodschap op een kaart naar keuze. We hebben kaarten voor iedere gelegenheid.

Leuke cadeaupakketten voor een vrouw

Op zoek naar inspiratie? Hieronder vind je onze bestselling producten die je kunt opnemen in jouw eigen, persoonlijke cadeaupakket voor een vrouw.

Een uniek of origineel cadeaupakket voor een vrouw hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Zivassi vind je cadeaus in allerlei categorieën en prijsklassen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de unieke chocolade van Love Cocoa met prosecco smaak? Of ons stationery aanbod met prachtige notitieboeken waarin alle dromen en doelen opgeschreven kunnen worden? Waar je ook naar op zoek bent, wij hebben unieke en luxe cadeaus van merken over de hele wereld. En vooral ook cadeaus die je niet zomaar in iedere cadeaushop kunt vinden.

Een cadeaupakket samenstellen gaat heel eenvoudig. Op de Build Your Box pagina kies je allereerst een speciale verzenddoos uit, met een leuke opdruk of spetterende kleur. Daarna doorzoek je de shop om de meest geschikte cadeau’s te vinden voor de ontvanger van jouw cadeaupakket voor een vrouw. Ben je klaar met samenstellen? Dan kun je nog een lief kaartje met persoonlijke boodschap toevoegen die we bij het cadeaupakket voor vrouw voegen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het pakket bij de ontvanger wordt afgeleverd.