Veilig betalen  |  Snelle levering  |  Gratis verzending v.a. €65

Cadeau voor haar

Is een speciale vrouw in jouw leven binnenkort jarig en weet je niet wat je haar cadeau kunt geven? Bij Zivassi scoor je een uniek cadeau voor haar, waarmee je gegarandeerd een lach op haar gezicht tovert. Verras haar met een cadeau voor in huis, verzorging om tot rust te komen of stel een eigen Gift Box samen.

Een cadeau voor haar hoeft helemaal niet groot of duur te zijn om in de smaak te vallen. Nee, het gaat erom dat je aan iemand denkt en de moeite neemt om haar te verrassen. En gelukkig wordt dat met Zivassi een stuk makkelijker! Je bestelt super eenvoudig jouw unieke cadeau voor haar en je kunt er zelfs voor kiezen om een luxe cadeaupakket samen te stellen.

Het is mogelijk om het cadeau direct bij haar af te laten leveren. Geef simpelweg het juiste adres op tijdens het afrekenen en wij zorgen dat het cadeau binnen enkele dagen aan huis wordt geleverd.

Iedere dag doen wij weer ons best om de meest originele en unieke merken voor jou te verzamelen. Zo kun jij de leukste cadeaus voor haar shoppen bij Zivassi, producten die je niet zomaar in iedere cadeauwinkel tegenkomt. Want dat is waar wij naar streven: unieke cadeaus voor haar door luxe merken van over de hele wereld. 

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de chocolade van Love Cocoa, heerlijke geurkaarsen van het Nederlandse Me&Mats of stationery van Três Paper + Co.